Σάββατο 3 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Οριστικά στον ΠΑΟΚ

Αίσιο τέλος (όπως αναμενόταν άλλωστε) είχαν οι διαπραγματεύσεις του Παναγιώτη Λιαδέλη με τον ΠΑΟΚ και έτσι ο Βολιώτης παίκτης από το βράδυ της Πέμπτης είναι και τυπικά παίκτης του «Δικεφάλου». Μετά από τρεις ολόκληρες ώρες συζήτησης με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη και το Θανάση Ακριβόπουλο βρέθηκε η «χρυσή τομή» και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον τέως πλέον αρχηγό του Αρη. Ο τελευταίος θα εισπράξει 1 δισεκατομμύριο δραχμές για συμβόλαιο 3+1 χρόνων. Μαζί με τα πριμ οι απολαβές του Λιαδέλη θα φτάσουν στα 1.3 δισ., προσφορά που υπερίσχυσε από οποιαδήποτε άλλη είχε στη διάθεσή του.

  • Μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη Κόκαλη που εμμέσως πλην σαφώς τελείωνε τη συνεργασία με τον Γιάννη Ιωαννίδη, τη σκυτάλη παίρνουν πλέον τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του «Ξανθού». Ετσι, σύμφωνα με φήμες που έρχονται από Ιταλία... μεριά ο Μπόγκταν Τάνιεβιτς φέρεται πιθανός αντικαταστάτης του Ελληνα τεχνικού. Μάλιστα, το σενάριο προχωράει ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι μαζί με τον Τάνιεβιτς λιμάνι... θα πιάσει και ο Κάρλτον Μάγερς. Ιδωμεν λοιπόν...
  • Νωρίς νωρίς τελείωσε το... αμερικάνικο όνειρο για τον Αντώνη Φώτση, αφού όπως όλα δείχνουν ο νεαρός παίκτης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα το νέο του συμβόλαιο είναι ήδη έτοιμο. Οι υπογραφές θα πέσουν μετά την επιστροφή του παίκτη από τις ΗΠΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ