Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Σε πολλές ακόμα πόλεις

Από πολλές μεγάλες πόλεις περνάει αυτές τις μέρες το 31ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με πλούσιο πρόγραμμα, συζητήσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και διάφορα αφιερώματα. Συγκεκριμένα:

Πάτρα

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο στο Κάστρο. Σήμερα θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και αύριο ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λάρισα

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο στο Κηποθέατρο. Σήμερα θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και αύριο Σάββατο ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χανιά

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου. Αύριο Σάββατο στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ηράκλειο

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο στο Πάρκο Γεωργιάδη. Αύριο Σάββατο στις 10.15 μ.μ. θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Καλαμάτα

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 του Σεπτέμβρη στο Λιμενικό Πάρκο. Την Κυριακή θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Καρδίτσα

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 του Σεπτέμβρη στο «Αθλητικό Πάρκο». Αύριο Σάββατο θα μιλήσει ο Γιώργος Φραγκογιάννης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και την Κυριακή ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λαμία

Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων σήμερα Παρασκευή στην πλατεία του Παλιού Δημαρχείου. Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Χαλκίδα

Σήμερα Παρασκευή, στο «Στρογγυλό» της παραλίας, θα μιλήσει στις 9 μ.μ. ο Θοδωρής Λιάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σπάρτη

Σήμερα Παρασκευή, στο Πάρκο του ΟΤΕ, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατσώνης, μέλος του ΝΣ Λακωνίας της ΚΝΕ.

Ρόδος

Την Κυριακή 11 του Σεπτέμβρη, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ