Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Θεατρικές «συναντήσεις»
«Βιολιστής στη στέγη»
«Βιολιστής στη στέγη»
  • Το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και η Εταιρία Θεάτρου ΕΥΜΟΛΠΙΣ παρουσιάζουν, σήμερα στο Κατράκειο θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νίκαιας, το «Βιολιστή στη Στέγη» των Τζ. Στάιν - Τζ. Μπουκ, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουϊζίδου, Κοσμάς Ζαχάρωφ κ.ά.
  • Τους «Αχαρνείς» του Αριστοφάνη, παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο, σήμερα, στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αισχύλεια» και τη Δευτέρα, στο Αλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα, σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, μουσική Θάνου Μικρούτσικου. Παίζουν: Λάκης Λαζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς, Κώστας Γαλανάκης, Λαέρτης Μαλκότσης, Σωτήρης Τζεβελέκος κ.ά.
  • Την «Αγγέλα Παπάζογλου» παρουσιάζει, αύριο, η Αννα Βαγενά, στο Θέατρο Βράχων, στο Βύρωνα. Την επιλογή και θεατρική προσαρμογή των αποσπασμάτων από το βιβλίο του Γιώργη Παπάζογλου «Ονείρατα της άκαυτης και της καμένης Σμύρνης», έκανε ο μουσικολόγος Λάμπρος Λιάβας. Αναγνώστρια η Νίκη Καράλη.
  • «Ορέστης» του Ευριπίδη, παρουσιάζεται επίσης αύριο, από τη «Θεατρική Διαδρομή», στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, με τους Αργύρη Ξάφη, Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, Στέλιο Μάινα κ.ά.
  • Τη Δευτέρα, ο «Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου παρουσιάζεται, στην Ηλιούπολη, σε μετάφραση - σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, με τον Γιάννη Μπέζο, στον επώνυμο ρόλο. Παίζουν: Ναταλία Τσαλίκη, Περικλής Μουστάκης, Ελένη Κοκκίδου, Νίκη Παλληκαράκη κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ