Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Αγωνιστική του... καναπέ

Χωρίς κόσμο θα παίξουν σε Τούμπα -«Καραϊσκάκη» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, λόγω τιμωρίας της έδρας τους

Eurokinissi

Χωρίς κόσμο θα παίξουν σε Τούμπα -«Καραϊσκάκη» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, λόγω τιμωρίας της έδρας τους
Τρεις, από τις οκτώ, αναμετρήσεις διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών (τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ) και η 2η αγωνιστική της Α' Εθνικής προσφέρεται για θέαμα από τον... καναπέ! Η αυλαία ανοίγει σήμερα (ολοκληρώνεται αύριο και τη Δευτέρα) με τη διεξαγωγή δυο αναμετρήσεων. Αυτή του Ολυμπιακού στο άδειο «Καραϊσκάκη» με τον Πανιώνιο, και του ΠΑΟΚ στην έρημη Τούμπα με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά τα δυο ματς:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (21.00 ΑΛΦΑ): Η Ρόζενμποργκ και το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορούν να περιμένουν. Για το τεχνικό «τιμ» του Ολυμπιακού προέχει το ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο κρύβει «παγίδες», ενώ εκτός από τον κόσμο οι «ερυθρόλευκοι» ίσως στερηθούν και τον πολύτιμο Ριβάλντο (αμφίβολος). Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Σόλιντ που αναμένεται να παρατάξει φουλ επίθεση με το αγαπημένο του σύστημα 4-3-3. Στην τακτική δούλεψε ο Γιόσεφ Τσάπλαρ, αναλύοντας στους παίκτες του τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του Πειραιά. Ο Πανιώνιος θέλει να πιάσει στον ύπνο τους πρωταθλητές, όμως θα απουσιάσουν οι Κιάσσος, Σμίλιανιτς.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (18.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ): Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την ήττα στην Ξάνθη και λίγες μέρες πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή δοκιμασία με την ουκρανική Μέταλουργκ. Από το «Δικέφαλο του Βορρά» θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ανδράλας, ο Χουσεΐν Μουμίν και ο «δωδέκατος» παίκτης (ο κόσμος), λόγω της τιμωρίας. Ο Καραγεωργίου σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο κάποιους από τους Σικαμπάλα, Φουτσίνι, Ακιέλ, Μαλαδένη, στέλνοντας το μήνυμα ότι κανείς δεν έχει εγγυημένη θέση στην ενδεκάδα. «Ο βαθμός που πήραμε με την ΑΕΚ θα... πιάσει τόπο μόνο αν φύγουμε αήττητοι από την Τούμπα», τονίζει ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος δεν υπολογίζει στον Ραγκουέλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ