Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ωρα Τόργκελε;

Τόργκελε ολοταχώς! Την επιστροφή του αργά το βράδυ (όπως και του Σέριτς) ανέμεναν όλοι στον Παναθηναϊκό, αν και καλού κακού επικοινώνησαν μαζί του, για να πληροφορηθούν την κατάστασή του μετά την ενενηντάλεπτη συμμετοχή του στην εντός έδρας ήττα της Ουγγαρίας με 1-0 από τη Σουηδία. Είναι από τις ελάχιστες πλέον επιλογές του Αλμπέρτο Μαλεζάνι για την επιθετική γραμμή των «πρασίνων» στη Νεάπολη, αφού στα προβλήματα προστέθηκαν πλέον και οι Δημήτρης Παπαδόπουλος - Φάνης Γκέκας!

Ο Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ναι μεν έδειξε ότι αποφεύχθηκε η θλάση, όχι όμως και το τράβηγμα στο δικέφαλο και ο διεθνής επιθετικός θα μείνει 15 ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό σημαίνει ότι χάνει και το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νεάπολη και την πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ουντινέζε, αλλά και το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος στη Λιβαδειά.

Ο Γκέκας επέστρεψε από το Καζακστάν με ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Πρέπει πάντως να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ