Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ομολογίες

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Γιατί, όμως, έφερε το νομοσχέδιο αυτό η κυβέρνηση; Και μάλιστα, ένα νομοσχέδιο που αφορά τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα. Οταν επί ΠΑΣΟΚ κάναμε συνεργασίες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, σε μεγάλα έργα, ολυμπιακά, στη ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου, σε σειρά άλλων πολύ σημαντικών έργων, είχατε καταγγείλει αυτή τη συνεργασία. Είχατε καταγγείλει αυτή τη λογική, είχατε αντιδράσει με τον πιο έντονο αντιπολιτευτικό και λαϊκιστικό - θα έλεγα - τρόπο.

Σήμερα υιοθετείτε αυτή τη λογική. Αρα, το συμπέρασμα είναι ότι δε σας έφταιξε η συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Απλώς, αυτό που σας έφταιξε, ήταν ότι, δεν ήσασταν εσείς κυβέρνηση για να διαχειριστείτε τα έργα αυτά. "Η εξουσία για την εξουσία". Κάτι που αποκαλύπτεται πλήρως και αναδεικνύεται απ? αυτό το νομοσχέδιο».

Αυτά είπε στη Βουλή - μεταξύ άλλων - ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης για το νομοσχέδιο, περί «συμπράξεων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα». Και το σημειώνουμε, γιατί από τα πλέον αρμόδια χείλη, αυτά του Γ. Παπανδρέου, ομολογείται πως η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει στην ίδια ακριβώς πολιτική και λογική με αυτή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Κι ακόμη, γιατί ομολογείται, ότι η μόνη διαφορά τους βρίσκεται στο ποιος διαχειρίζεται αυτή την πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ