Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΒΟΙΑ
Αγωνιστικό πρόγραμμα απ' το ΠΑΜΕ

Αγωνιστική απάντηση στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, που επιβεβαιώθηκε και στα εγκαίνια της ΔΕΘ, δίνουν οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Βοιωτία, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης. Ετσι, την Τρίτη, 13 Σεπτέμβρη, έχουν προγραμματιστεί πικετοφορίες σε μια σειρά πόλεις της περιοχής τους.

Σε ανακοίνωσή τους, καλούν τους εργαζόμενους «να καταδικάσουν τα κόμματα του κεφαλαίου, να συσπειρωθούν στον ταξικό πόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα, να αποδυναμώσουν τις υποταγμένες και συμβιβασμένες πλειοψηφίες στη ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και στα Εργατικά Κέντρα». Τονίζουν ότι είναι ανάγκη «να αυξηθεί η δύναμη της εργατικής τάξης, να ενισχυθεί σε κάθε κλάδο το ΠΑΜΕ και, συντονισμένα με τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι να αποτρέψουν την αντιλαϊκή λαίλαπα, να μην νομιμοποιηθεί κανένα αντεργατικό μέτρο».

Συγκεκριμένα, πικετοφορίες θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ., από:

  • Την Πλατεία Αγοράς, στη Χαλκίδα.
  • Την πλατεία Πάρκου, στη Λαμία.
  • Από την κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.
  • Την ίδια ώρα θα γίνει μαζική εξόρμηση στη Θήβα.

Την ίδια μέρα, η ταξική διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας καλεί τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, σε συλλαλητήριο, στις 7.30 μ.μ., στην Πλατεία Λαού της Αμφισσας. Κλαδικές συσκέψεις του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματιστεί στους οικοδόμους της Θήβας και της Λιβαδειάς, όπως και σύσκεψη με τους μετανάστες στο Κυριάκι. Το πρόγραμμα ακόμα περιλαμβάνει συσκέψεις για συγκρότηση Επιτροπών Αγώνα σε εργοστάσια της περιοχής Λαμίας και συσκέψεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε Χαλκίδα, Αλιβέρι και Ιστιαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ