Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σκληραίνει ο ανταγωνισμός

Με νέους και παλιούς «αστέρες» της τηλεόρασης, «ενισχύθηκε» φέτος ο «ALPHA» στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη του Δ. Κοντομηνά ν' ανέβει ο σταθμός στο «στερέωμα» της τηλεθέασης και των εσόδων της διαφημιστικής πίτας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο ανταγωνισμός άρχισε να σκληραίνει μεταξύ των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών. Χαρακτηριστικό είναι ότι προχτές διαμαρτυρήθηκαν με εξώδικο οι τηλεοπτικοί σταθμοί «MEGA», «ANTENNA», «STAR», «ALTER» και «Μακεδονία» γιατί ο ΟΠΑΠ κάνει συμβάσεις για τη μετάδοση των αγώνων με τον «Alpha».

Οι αιχμές κατά άλλων ιδιοκτητών δεν έλειψαν και χτες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος του σταθμού. Τους στόχους και το πρόγραμμα παρουσίασαν ο διευθύνων σύμβουλος Τζώνη Καλημέρης, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής ειδήσεων Νίκος Χατζηνικολάου και ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος. Ως γνωστό, στον «ALPHA» επέστρεψε ο Νίκος Κακαουνάκης, ενώ στο δυναμικό του ανήκουν πλέον μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο Τζώνη Καλημέρης έδωσε το στίγμα των επιδιώξεων του σταθμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο «Alpha» θα πρέπει να γίνει το «κανάλι της αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση», ένα από τα τρία μεγάλα κανάλια. Θέλουμε, όπως είπε, οι τηλεθεατές να λένε «το είδα στον "Alpha", το είπε ο "Alpha"».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στα προβλήματα των ημερών όπως π.χ. της «Ολυμπιακής» και της οικονομίας, λέγοντας ότι δε θα παρουσιάζονται μόνο οι απόψεις των υπουργών, αλλά παράλληλα θα γίνονται και σχετικά ρεπορτάζ στα οποία θα εκφράζουν και οι πολίτες τις απόψεις τους. Οπως είπε, τα δελτία ειδήσεων θα είναι «δίπλα στον πολίτη και θ' αποκαλύπτουν την παθογένεια του κράτους», ενώ κύριο βάρος θα δοθεί και στο θέμα της ανεργίας.

Εκτός από τα ενημερωτικά προγράμματα, θα προβληθούν 6 κοινωνικές ελληνικές σειρές και τρεις κωμικές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ