Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σήμερα η πλατιά σύσκεψη στην Αθήνα

Στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων

Από το πρόσφατο ταξικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
Από το πρόσφατο ταξικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
Σταθμό στην πορεία προς το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 12 Νοέμβρη στην Αθήνα αποτελεί η σημερινή πλατιά σύσκεψη συνδικάτων, μαζικών φορέων και συνδικαλιστών που συγκαλεί το ΠΑΜΕ. Με στόχο τον έγκαιρο προγραμματισμό της δουλιάς και στην κατεύθυνση να γίνει η μάχη για την επιτυχία του συλλαλητηρίου υπόθεση κάθε εργάτη, συνδικαλιστή και σωματείου, η σημερινή σύσκεψη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος) δίνει το σύνθημα για να ξεδιπλωθεί ακόμα πιο εντατικά και αποφασιστικά η δουλιά των ταξικών δυνάμεων μπροστά στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Ανάλογα προετοιμάζονται οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε κάθε γωνιά της χώρας και σε κάθε κλάδο. Το πλαίσιο διεκδίκησης του ΠΑΜΕ για το 2006, το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο τρίμηνο, οι προετοιμασίες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12 Νοέμβρη, στην Αθήνα και η ενίσχυση της τοπικής Γραμματείας Λάρισας είναι το θέμα της ευρείας σύσκεψης του ΠΑΜΕ στη Λάρισα, αύριο, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν εκπροσώπων Σωματείων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και αντιπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Με θέμα τον προγραμματισμό δράσης ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 12 Νοέμβρη και την εκλογή Γραμματείας συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη και το Συντονιστικό ΠΑΜΕ Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ