Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΖΕΝΙΤ
«Ισορροπημένα και έξυπνα»

«Με ισορροπημένο παιχνίδι και αυτοσυγκέντρωση σε όλο τον αγώνα». Ετσι θα φτάσει η ΑΕΚ στην πρόκριση, όπως επισήμανε ο Σάντος. Η Ενωση υποδέχεται απόψε τη Ζενίτ (21.45, MEGA) και μοναδικός της στόχος είναι η νίκη που θα τη στείλει στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται, αφού οι Ρώσοι διαθέτουν μια πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Γεγονός που οι γηπεδούχοι δεν παραγνωρίζουν. Ταυτόχρονα, όμως, δε θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποκλεισμού, όπως παραδέχτηκε - κατά τη χτεσινή συνέντευξή του - ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει για να προκριθεί και αυτό δεν είναι εύκολο αφού «η Ζενίτ είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις». Ζητούμενο λοιπόν του Σάντος από τους παίχτες του και «κλειδί» για την έκβαση της αναμέτρησης: «Να μην αιφνιδιαστούμε. Πρέπει να είμαστε ομάδα με αυτοσυγκέντρωση, έξυπνη, ισορροπημένη. Πρώτος στόχος είναι το γκολ αλλά με οργανωμένες επιθέσεις, ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως. Πρέπει να αμυνθούμε και να επιτεθούμε σωστά για να τα καταφέρουμε».

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» αναγνώρισε ότι η πίεση που υπάρχει δημιουργεί πρόβλημα. Εξέφρασε πάντως την πίστη του ότι μπορούν οι ποδοσφαιριστές να το ξεπεράσουν. Με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν τον αγώνα και οι φιλοξενούμενοι αφού ο τεχνικός τους, Βλάστιμιλ Πετρζέλα, δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ