Τρίτη 1 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Εκδήλωση - συζήτηση για τα οξυμένα προβλήματα του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθήνας και για την ανάγκη διαμόρφωσης αγωνιστικού διεκδικητικού πόλου ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική στην Αυτοδιοίκηση, πραγματοποιεί η Γραμματεία του εν λόγω Διαμερίσματος της «Συμπαράταξης για την Αθήνα». Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Καλογερά 28, πλ. Κυψέλης). Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Χαλβατζής επικεφαλής της Συμπαράταξης και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Περάματος καλούν τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος, αύριο Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 6.30μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Ποντίων, σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέματα: Πολιτικές εξελίξεις. Διεκδίκηση του Δήμου Περάματος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Σοφιανός Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟΠ και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση - συζήτηση ενόψει των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών, οργανώνει η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ