Τρίτη 1 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση αύριο ενάντια στη χωματερή

Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι κάτοικοι και οι φορείς των Ανω Λιοσίων αλλά και των γύρω δήμων με βασικό αίτημα την οριστική απομάκρυνση της χωματερής με νέα μεγάλη συγκέντρωση αύριο Τετάρτη, αυτή τη φορά στην Αθήνα στην πλατεία Ομονοίας στις 6 το απόγευμα και πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το Σωματείο εργαζομένων του Δήμου Ανω Λιοσίων προκήρυξε για αύριο 4ωρη στάση εργασίας στις 11.30 το πρωί και κοινή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία μαζί μαθητές, καθηγητές και δασκάλους των σχολείων της περιοχής.

Την ημέρα της παρέλασης την περασμένη Παρασκευή στα Ανω Λιόσια, μέλη της Διαδημοτικής μοίρασαν ανακοινώσεις και κάλεσαν τους κατοίκους να συμμετέχουν ενώ απέναντι από την εξέδρα των επισήμων ανάρτησαν ένα μεγάλο πανό.

Στο μεταξύ, υπέρ της μη κατασκευής χωματερής (ΧΥΤΑ) στη θέση Σκαλιστήρι του Δήμου Φυλής και στη θέση Βραγόνι Κερατέας θα ταχθούν κατά τη μεθαυριανή συζήτηση στο Ε' Τμήμα του ΣτΕ οι εισηγητές σύμβουλοι επικρατείας Ν. Ρόζος και Αικ. Σακελλαροπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ