Παρασκευή 9 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 71
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ποικίλες εκδηλώσεις

Σήμερα και αύριο το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει το σεμινάριο «Προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Θεωρητικό πλαίσιο και πρακτική», που θα πραγματοποιηθεί στο Παιδικό Μουσείο (Κυδαθηναίων 14, Πλάκα). Εισηγήτρια η αρχαιολόγος - μουσειολόγος Ελένη Σβορώνου.

  • Σήμερα (7.30μμ) ο καθηγητής Γεωλογίας - Παλαιοντολογίας Μιχάλης Δερμιτζάκης, θα μιλήσει στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31) με θέμα: «Η γεωλογία του ελλαδικού χώρου τα τελευταία είκοσι εκατομμύρια χρόνια και οι τελευταίες παλαιοντολογικές ανακαλύψεις».
  • Με εκδήλωση για τον Γιώργο Σεφέρη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης κλείνει την Κυριακή (8.30μμ) στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους «Δημήτρης Κιντής», την 11η Πολιτιστική - Αθλητική συνάντηση μαθητών της Ηλιούπολης. Ποιήματα του Γ. Σεφέρη θα απαγγείλουν οι: Γιώργος Καραβασίλης, Χριστόφορος Λιοντάκης, Μανόλης Πρατικάκης, Ηλίας Γκρης και μαθητές του 6ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Συμμετέχει η Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ