Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Οι... πρόωρες διακοπές δε βγήκαν σε καλό για την ΑΕΚ που πλήρωσε την υπεροψία και την αδιαφορία των παικτών της. Οι νωχελικοί «κιτρινόμαυροι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Εθνικό στο άδειο ΟΑΚΑ και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί σε επαναληπτικό στην έδρα των Πειραιωτών την πρώτη Τετάρτη του 2006. Η «Ενωση» προηγήθηκε στο 91' με τον Αλεσάντρε Σοάρες και όλα έδειχναν πως για μια ακόμη φορά θα «δραπέτευε» με τη νίκη, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ντα Σίλβα, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

  • Ανοικτοί λογαριασμοί και στο παιχνίδι του «Αλκαζάρ», αφού η Λάρισα και ο Απόλλωνας έμειναν στο στείρο 0-0. Στο ματς αυτό είχαμε το ντεμπούτο στον πάγκο των Ποντίων του Μάκη Κατσαβάκη. Ολα τώρα θα κριθούν για την υπόθεση πρόκριση στην Καλαμαριά.
  • Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη και προκρίθηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Νίκος Κυζερίδης που δημιούργησε το πρώτο (σκόραρε ο Τσουκλής στο 17') και πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, είκοσι λεπτά αργότερα.
  • Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες Εθνικού Αστέρα - Πανιωνίου (14.30), Ιωνικού - Νίκης Βόλου (14.30), Ξάνθης - Παναχαϊκής (16.00, ΝΕΤ) και Ακράτητου - Αιγάλεω (19.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ