Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζουν οι «Εκτός Σχεδίου»

Μέχρι τις 16 Απρίλη θα συνεχιστούν οι παραστάσεις της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας «Εκτός Σχεδίου», με το έργο του Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, ( 8.30 μ.μ.)., στην αίθουσα του συλλόγου Οικιστών Γεροβουνού, στις εργατικές κατοικίες Γεροβουνού, στο Καματερό (οδός Θεοτόκου, στο ύψος της Κωστή Παλαμά).

Την παράσταση επιμελήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι ερασιτέχνες του θεάτρου, βιοποριζόμενοι με άλλες δουλιές. Οι εργαζόμενοι που ανέβασαν την παράσταση θέλουν το θέατρο ως «όπλο» στην αγωνιστική αφύπνιση των εργαζομένων και όλου του λαού και αναδεικνύουν με την πρωτοβουλία τους την ανάγκη ανάπτυξης του λαϊκού πολιτισμού. Γι' αυτό κανείς εργαζόμενος δεν πρέπει να χάσει αυτή την παράσταση, που αποτελεί εξαιρετική επιλογή για πολιτιστικές εξορμήσεις συνδικάτων κλπ.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι των Χαράς Βουτυράκη- Σήφη Μανταδάκη, η απόδοση του Στέφανου Ληναίου, η μετάφραση της Αννας Βαρβαρέσου, τα σκηνικά-κοστούμια της Νέλλης Παραστατίδου, η μουσική του Πασχάλη Τσερνά, οι φωτισμοί και ήχοι του Αντώνη Καραμπατσάκη. Παίζουν: Ελένη Κουκουλάρη, Χαρά Βουτυράκη, Αλέξανδρος Ρομπόπουλος, Αλέξανδρος Γεροκόμης, Σήφης Μανταδάκης, Κώστας Αλέξης.

Είσοδος ελεύθερη. (Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 6944.93.52.21).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ