Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
Προς το τέλος του εξεταστικού μαραθώνιου

Το Σάββατο, 24 Ιούνη, θα ολοκληρωθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις της Β` και Γ` Λυκείου, που συνεχίζονται αύριο Πέμπτη με Μαθηματικά (κλάδος Αλγεβρα) για τη Β` Λυκείου και με τους τελειόφοιτους της Γ` Λυκείου να διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Βιολογία θετικής κατεύθυνσης, Τεχνολογία και Ανάπτυξη τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και Τεχν. Υπολογιστικών Συστημάτων και Λειτουργικά Συστήματα τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Χτες, οι μαθητές της Β` Λυκείου εξετάστηκαν στη Χημεία γενικής παιδείας και της Γ` Λυκείου στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας που είναι μάθημα επιλογής.

Στο μεταξύ, ξεκινούν σήμερα οι εξετάσεις των αποφοίτων τμημάτων ειδικότητας των ΤΕΛ, που διαγωνίζονται για εισαγωγή σε σχολές των ΤΕΙ. Σήμερα εξετάζονται στην Εκθεση και αύριο Πέμπτη στα Μαθηματικά. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 26 Ιούνη με τα μαθήματα Γλώσσα Προγραμματισμού COBOL, Εφαρμοσμένα Ηλεκτρονικά, Ελεγχος Προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας και Αντοχή Υλικών. Την Τρίτη 27 Ιούνη θα εξεταστούν στην Πολιτική Οικονομία, Στοιχεία Ανάπτυξης και Παθολογίας του ανθρώπινου οργανισμού και Γενική Χημεία ΙΙ. Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 28 Ιούνη με Στοιχεία Μηχανών, Ηλεκτρικές Μηχανές, Ναυπηγεία και Οργάνωση και Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ