Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Διχάζει» ο Γκάμπριελ Αλβες

Ολυμπιακός και ΠΑΟ διεκδικούν τον Ουρουγουανό παίκτη

«Μήλον της έριδος» έχει γίνει τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ Αλβες της Ουρουγουανής Νασιονάλ. Σύμφωνα με δημοσιεύμα εφημερίδας της χώρας, ο παίκτης έρχεται κατά πάσα πιθανότητα στην Ελλάδα και εμπλέκει τους δύο συλλόγους στο κυνήγι της απόκτησής του. Το πιο πιθανό είναι ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μαντζουράκης, έχει έρθει σε επαφή τόσο με το σύλλογο όσο και με τον ίδιο τον παίκτη και περιμένει πια τις εξελίξεις στο θέμα Κωνσταντίνου, προκειμένου να κινηθούν ή όχι για την απόκτηση του Αλβες. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα συναντηθεί με τον Γιώργο Λούβαρη, μόλις επιστρέψει στα «πάτρια εδάφη», για να τον ενημερώσει σχετικά με το ταξίδι του στη Λατινική Αμερική.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά του πειραϊκού συλλόγου, αναμένονται εξελίξεις στο θέμα Γεωργίου, καθώς ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να καταλήξει στον Κώστα Χανιωτάκη ή τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.Τέλος οι διοικούντες του συλλόγου περιμένουν προτάσεις από διάφορες ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ζλάτκο Ζάχοβιτς. Ο παίκτης έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο EURO 2000 και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη.

  • Ο Γιώργος Φοιρός μπορεί να «ανέβασε» τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Α' Εθνική, όμως εγκατέλειψε το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, καθώς από τη νέα περίοδο θα κάθεται στον πάγκο της Ξάνθης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού, αλλά δεν έγιναν γνωστές οι απολαβές του.
  • Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μετακίνησης του Αντώνη Σαπουντζή στον Ηρακλή. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου υπέγραψε την περασμένη Δευτέρα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «Γηραιό» με ετήσιες απολαβές 80 εκατομμύρρια.
  • «Κάτοικος» Θεσσαλονίκης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ανδρέας Σκέντζος καθώς, εκτός σοβαρού απροόπτου, θα υπογράψει στην ομάδα του Αρη. Εκτός από τον Σκέντζο, κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο Γιώργος Μπαρκόγλου του Παναιτωλικού, που φαίνεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Τέλος άγνωστο παραμένει το πότε θα παρουσιαστεί ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ