Τρίτη 21 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Θησείου» αργίες

Οι «Αργίες» συνεχίζονται στο «Θησείον, Ενα Θέατρο Για Τις Τέχνες», σήμερα και αύριο (9μ.μ.). Με την επίβλεψη των σκηνοθετών Μιχαήλ Μαρμαρινού και Θοδωρή Αμπαζή οι δυο βραδιές φέρουν το γενικό τίτλο «Θέατρο και Κινηματογράφος» και περιλαμβάνουν:

Σήμερα: 1) «2004, ένα χρόνο μετά - Η ταινία», προβολή της ταινίας μικρού μήκους, 35mm, του κινηματογραφιστή Στάθη Αθανασίου, βασισμένη στην ομώνυμη θεατρική παράσταση του Μιχαήλ Μαρμαρινού και του «Theseum Ensemble». 2)«Πέρσες», προβολή εκτενών αποσπασμάτων της θεατρικής παράστασης των «Hollandia» που ανέβηκε το 1992. Στην προβολή περιλαμβάνονται σχόλια του σκηνοθέτη των «Hollandia», Γιόχαν Σίμονς.

Αύριο: 1) «Ut Consecutivum-Οι Τρεις Αδερφές - Η ταινία», προβολή της ταινίας μικρού μήκους του κινηματογραφιστή Στάθη Αθανασίου, βασισμένη στην ομώνυμη θεατρική παράσταση του Θοδωρή Αμπαζή και του θιάσου «Οπερα». 2) Ζωντανή ηλεκτρονική μουσική από τον Σταύρο Γασπαράτο, μέλος του συγκροτήματος «Γύρω-Γύρω» και συνεργάτη στην παράσταση «Ut Consecutivum-Οι Τρεις Αδερφές». Είσοδος 5 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ