Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝ ΤΣΕΧΙΑΣ
Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών

Παράσταση Διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 27 Φλεβάρη στην Τσέχικη Πρεσβεία

Συνεχίζεται εντατικά η συμπαράσταση αλληλεγγύης προς την Κομμουνιστική Ενωση Νεολαίας (ΚΕΝ) Τσεχίας που απειλείται με απαγόρευση στις 4 Μάρτη, αν δε συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις της κυβέρνησης της χώρας, να αλλάξει το Πρόγραμμα και το Καταστατικό της Οργάνωσης και να απαλείψει την προβολή «της ταξικής πάλης, του μαρξισμού - λενινισμού και της επανάστασης».

Με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών αλληλεγγύης με την ΚΕΝ Τσεχίας στο διαδικτυακό τόπο http://4ksm.kke.gr που δημιούργησε το Τμήμα Πληροφορικής της ΚΕ του ΚΚΕ. Χτες το βράδυ, οι υπογραφές πλησίασαν τις 2.000 από ανθρώπους κάθε ηλικίας, από πολλές χώρες του κόσμου. Οι υπογραφές αυτές και όσες συγκεντρωθούν μέχρι τις 4 Μάρτη, μαζί με πολλές άλλες που θα μαζευτούν από πρωτοβουλίες άλλων οργανώσεων, κομμάτων και μαζικών φορέων, θα παραδοθούν τελικά στην κυβέρνηση της Τσέχικης Δημοκρατίας, στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Παράλληλα, παράσταση διαμαρτυρίας νεολαιίστικων φορέων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 27 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα στην Πρεσβεία της Τσέχικης Δημοκρατίας, που βρίσκεται στην οδό Σεφέρη 6, στο Παλαιό Ψυχικό.

Υπενθυμίζεται ότι το Συντονιστικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικής Νεολαίας (ΠΟΔΝ) σε πρόσφατη συνεδρίασή της, όρισε την 27 Φλεβάρη Μέρα Αλληλεγγύης με την ΚΕΝ Τσεχίας, με παραστάσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις του κόσμου έξω από τις Τσέχικες Πρεσβείες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ