Σάββατο 11 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σταθερά στο «τιμόνι» οι ταξικές δυνάμεις

Νέα πρωτιά, με απόλυτη πλειοψηφία, πέτυχαν οι ταξικές δυνάμεις της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ), στο Συνδικάτο Οικοδόμων Λάρισας, στις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη του Διοικητικού και Γενικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και την Ομοσπονδία Οικοδόμων.

Στις αρχαιρεσίες ψήφισαν 1.176 μέλη, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1.146, η ΔΑΣ έλαβε 908 ψήφους και 12 έδρες στο ΔΣ από τις 15 που είναι συνολικά. Επίσης, στις αρχαιρεσίες για την εκλογή των αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο και την Ομοσπονδία Οικοδόμων η ΔΑΣ επί των 1.158 έγκυρων ψηφοδελτίων έλαβε 920 ψήφους και εξέλεξε 24 αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο και 10 στην Ομοσπονδία.

Οσον αφορά στις άλλες παρατάξεις, η ΠΑΣΚΕ έλαβε μόνο 102 ψήφους, 2 έδρες στο ΔΣ, 2 αντιπροσώπους στο ΕΚ και έναν στην Ομοσπονδία, η «Ακομμάτιστη Συνδικαλιστική Κίνηση» 93 ψήφους, 1 έδρα στο ΔΣ, δύο αντιπροσώπους στο ΕΚ και έναν στην Ομοσπονδία και η «ΑΚΟ» 43 ψήφους, καμία έδρα στο ΔΣ, έναν αντιπρόσωπο στο ΕΚ και κανέναν στην Ομοσπονδία.

Με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ χαιρετίζει όλους τους οικοδόμους, Ελληνες και μετανάστες και απευθύνει κάλεσμα μαζικής και μαχητικής συμμετοχής στην απεργία, στις 15 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ