Τετάρτη 29 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ψήφο στη «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα»

Με αισιοδοξία και με στόχο την ανατροπή της σημερινής κατάστασης της συνεχούς υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου, της δουλιάς και του ρόλου των μηχανικών δημοσίων υπαλλήλων η «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Μηχανικών» δίνει τη μάχη των εκλογών για νέα Διοίκηση στην ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής. Οι εκλογές θα γίνουν αύριο από τις 9 το πρωί ως τις 7 το βράδυ, στο Γενικό Χημείο του Κράτους (Τσόχα 16, Αμπελόκηποι) και για την ψηφοφορία απαιτείται ταυτότητα και βιβλιάριο Υγείας.

«Μην έχετε αυταπάτες - τονίζει στη Διακήρυξή της η «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Μηχανικών» - «μόνο οι ταξικοί αγώνες μπορούν προοπτικά να γίνουν αποτελεσματικοί», ενώ παράλληλα επισημαίνει: «Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη μια συνολικότερη, στρατηγικής σημασίας για τα μονοπώλια και το μεγάλο κεφάλαιο, επίθεση στα κατακτημένα κοινωνικά δικαιώματα και δημοκρατικές ελευθερίες των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων με την κυβερνητική πολιτική, που έχει την ουσιαστική στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ, αφού τα κόμματα αυτά κινούνται στους ίδιους με τη ΝΔ ευρωμονόδρομους».

«Πολλοί κλάδοι εργαζομένων - αναφέρει σε άλλο σημείο - δίνουν σήμερα τη μάχη, παρά τους δυσμενείς γι' αυτούς συσχετισμούς και κόντρα στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές τους ηγεσίες σε ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, αλλά και σε διάφορες Ομοσπονδίες. Αντιστέκονται, υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, το μέλλον τους. Ο δικός μας κλάδος επικεντρώνοντας τις διεκδικήσεις του σε αιτήματα επιδοματικού χαρακτήρα, διευκολύνει αντικειμενικά τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και επιδιώξεις».

Η «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Μηχανικών» καλεί τους μηχανικούς να την υπερψηφίσουν, επισημαίνοντας ότι είναι η μόνη παράταξη που έχει εκφράσει την κατηγορηματική της αντίθεση στις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), που προτείνει την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του κυβερνητικού σχεδίου για το ΤΣΜΕΔΕ, ενώ προβάλλει τα αιτήματα του ΠΑΜΕ για 1.800 ευρώ εισαγωγικό μισθό για την κατηγορία τους, σύνταξη μετά από 30 χρόνια δουλιάς, μονιμοποίηση των συμβασιούχων και εκτάκτων κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ