Τετάρτη 29 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Ολοι στο δρόμο!

Την Παρασκευή 31 του Μάρτη κινητοποιήσεις σε 27 πόλεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης

«Ολοι οι φοιτητές στο δρόμο! ΟΧΙ στην κατάργηση του άρθρου 16. ΟΧΙ στο νέο νόμο - πλαίσιο! Δωρεάν σπουδές. Δουλιά με δικαιώματα. Ενιαία Δημόσια και Δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση». Ετοιμοι να βγουν στο δρόμο, σε 27 πόλεις σε όλη τη χώρα, μεθαύριο Παρασκευή, είναι 30 Φοιτητικοί Σύλλογοι, 8 Σπουδαστικοί Σύλλογοι, 67 Επιτροπές Αγώνα σε πανεπιστήμια και 26 σε ΤΕΙ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Πανελλαδικών Συντονιστικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης. Ενώ μέχρι και την Παρασκευή, θα συνεχιστούν οι γενικές συνελεύσεις φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων για τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια.

«Σήμερα δε φτάνει να λέμε απλά "όχι"! Δεν υπερασπιζόμαστε το σημερινό πανεπιστήμιο! Διεκδικούμε αυτό που έχει ανάγκη ο λαός και η νεολαία», υπογραμμίζουν τα Πανελλαδικά Συντονιστικά και καλούν φοιτητές και σπουδαστές σε συσπείρωση σε αυτό το πλαίσιο και συμπόρευση με τους εργαζόμενους και όλο το λαό.

Το αγωνιστικό ραντεβού στην Αθήνα είναι στις 12.30 το μεσημέρι στα Προπύλαια και στη Θεσσαλονίκη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Χημείου. Κινητοποιήσεις ακόμα θα γίνουν σε: Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Σέρρες, Φλώρινα, Κοζάνη, Γιάννενα, Κέρκυρα, Αρτα, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Χαλκίδα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ