Τετάρτη 29 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ - ΚΚΕ
Εκδηλώσεις σε σχολές
Σήμερα Τετάρτη

-- Πανεπιστήμιο Πάτρας, 12.30 το μεσημέρι, ΑΘΕ 10, θέμα: «Ισχυροποίηση της Πανσπουδαστικής ΚΣ». Ομιλητής: Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Ιατρική Λάρισας, 7 μ.μ., θέμα: «Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η προπτυχιακή εκπαίδευση. Ο ρόλος των λειτουργών Υγείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας». Ομιλητές: Αδάμ Πασχάλης Μολυβδάς, καθηγητής φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, καθηγητής και αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρήστος Χαλκιάς, ιατρός και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας.

-- Βόλος (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), 7 μ.μ., αμφιθέατρο «Κορδάτου», θέμα: «Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και η πάλη για τον Ενιαίο Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα της». Ομιλητές: Κώστας Παπλωματάς, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και Γιώργος Ηρακλέους, μέλος ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ.

-- ΤΕΙ Καρδίτσας, 1 το μεσημέρι, μεγάλο αμφιθέατρο, θέμα: «Η αναθεώρηση του Συντάγματος και οι επιπτώσεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και το Περιβάλλον (άρθρα 16 και 24)». Ομιλητές: Ηλίας Μπόρλας, εκπαιδευτικός, Σωτήρης Στουρνάρας, δασολόγος.

-- ΤΕΙ Ηρακλείου, 1 το μεσημέρι, αμφιθέατρο «Σμυρνάκη», θέμα: «Η κατάργηση του άρθρου 16 και η κατάσταση του σπουδαστικού κινήματος». Ομιλητής: Θοδωρής Λιάπης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Πάντειο, 1 το μεσημέρι, στο προαύλιο, θέμα: «Ζούμε ανυπόταχτα, αγωνιστικά παλεύουμε για την αναζωογόνηση του φοιτητικού κινήματος».

Πέμπτη 30 Μάρτη

-- Οικονομικό Νομικής Αθήνας, 12 το μεσημέρι, αίθουσα «Πολίτου», θέμα: «9ο Συνέδριο ΚΝΕ. Η δράση της ΚΝΕ για την αναζωογόνηση του φοιτητικού κινήματος». Ομιλητής: Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Ιατρική Αθήνας, 1 το μεσημέρι, αμφιθέατρο παθολογικής ανατομίας, θέμα: «Ιδιωτικοποίηση - εμπορευματοποίηση της Υγείας και η πρόταση του ΚΚΕ».

-- ΤΕΙ Λάρισας, 12 το μεσημέρι, μικρό αμφιθέατρο της ΣΔΟ, θέμα: «Συμπεράσματα από τις εξελίξεις στη Γαλλία - Για ποιο σκοπό σπουδάζουμε - Η πάλη για πτυχία με αξία και δουλιά με δικαιώματα». Ομιλητής: Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΤΕΙ Αρτας, 11 π.μ., Αμφιθέατρο Φυτικής Παραγωγής, θέμα: «Οι εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλήτρια: Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, 1.30 το μεσημέρι, Αμφιθέατρο του Μαθηματικού, θέμα: «Οι εξελίξεις στη Γαλλία και το φοιτητικό κίνημα». Ομιλητής: Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΤΕΙ Λευκάδας, 8 μ.μ., με το ίδιο θέμα, ομιλητής: Η. Θερμός, καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ