Σάββατο 1 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Από Δευτέρα το «χαράτσι» 4,2% στο πάγιο τέλος του ΟΤΕ

«Χαράτσι» 4,2% στο πάγιο μηνιαίο τέλος - αφορά όλους τους συνδρομητές - επιβάλλει από μεθαύριο Δευτέρα ο ΟΤΕ. Είναι η επιχείρηση που επιλέχτηκε από την κυβέρνηση ως το «πρότυπο» για την εφαρμογή των αντεργατικών και αντιλαϊκών της σχεδίων. Η διοίκηση του ΟΤΕ, προσπάθησε να περάσει αθόρυβα την αύξηση του πάγιου μηνιαίου, προβάλλοντας περισσότερο - όταν πρόσφατα ανακοίνωσε τις αποφάσεις της - κάποια «οικονομικά πακέτα». Η αύξηση στο πάγιο, έχει υποβληθεί για έγκριση στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), αλλά ακόμα και αν υπάρξει καθυστέρηση στην έγκριση, θα ισχύσει κανονικά από μεθαύριο Δευτέρα.

Στην προσπάθειά της να «χρυσώσει το χάπι» της «τσουχτερής» αύξησης στο πάγιο, η διοίκηση του ΟΤΕ ανακοίνωσε τα «οικονομικά πακέτα» για τους απλούς συνδρομητές, με τα οποία ευνοεί την... τηλεφωνοφλυαρία. Με τα πακέτα αυτά, παρέχεται κάποια έκπτωση για αστικές και υπεραστικές κλήσεις, που η συνολική διάρκειά τους υπερβαίνει τα 480 λεπτά το μήνα. Στην ουσία δηλαδή παροτρύνονται οι απλοί συνδρομητές να μιλούν περισσότερο στο τηλέφωνο - άρα να «φουσκώνουν» αυτοβούλως το λογαριασμό τους - προκειμένου να εξασφαλίσουν την... ευεργετική τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ.

Από μεθαύριο Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΤΕ, θα ισχύσουν και ορισμένες μειώσεις για τους «μεγάλους εταιρικούς πελάτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ