Τετάρτη 5 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τελειώνει του Ντομί

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντιντιέ Ντομί στον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Λούβαρης, που βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, θα συναντηθεί σήμερα το βράδυ με τον παίκτη της Εσπανιόλ για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια να ανακοινώσουν τη συμφωνία. «Πράγματι θα έχω ραντεβού με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού. Θα μου επιτρέψετε να τα πούμε μετά από λίγες μέρες, γιατί η ομάδα μου την ερχόμενη βδομάδα παίζει στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Σαραγόσα. Γνωρίζω πολύ καλά τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά, όπως σας είπα, δεν είναι σωστό να κάνω δηλώσεις. Θα τα πούμε στην Ελλάδα», δήλωσε στον «Πρωταθλητή» ο 27χρονος παίκτης.

Στο μεταξύ, σήμερα έρχεται στην Αθήνα ο Μάρκο Νε. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» θα βρεθεί στου Ρέντη και θα ξεκινήσει προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αφού βρίσκεται αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Αγωνιστικά, χωρίς τον Μιχάλη Κωνσταντίνου είναι πιθανό να παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στο Αιγάλεω. Ο διεθνής επιθετικός των «ερυθρολεύκων» αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στο δικέφαλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ