Τρίτη 27 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Στο επίκεντρο η Κεφαλονιά

Θέαμα υπόσχονται τα μικρά κοριτσάκια στην Κεφαλονιά
Θέαμα υπόσχονται τα μικρά κοριτσάκια στην Κεφαλονιά
Δυο μέρες μένουν μέχρι την Πέμπτη, που θα ανοίξει η αυλαία του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής «Κεφαλονιά 2000» στο ομώνυμο νησί του Ιονίου. Οι 700 συμμετοχές που έχουν δηλωθεί μέχρι στιγμής από 6 χώρες, κάνουν τους υπεύθυνους να ευελπιστούν ότι αυτή η διοργάνωση θα είναι μια από τις καλύτερες των 12 χρόνων που πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Χτες ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Σταύρος Μπασιαρδής, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση. Ο κ. Μπασιαρδής τόνισε: «Η Γενική Γυμναστική πρόκειται για μαζική, μη αγωνιστική γυμναστική, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και η μόνη τους επιβράβευση για τη συμμετοχή τους είναι το χειροκρότημα του κοινού».

Πέρα από τα «αγωνιστικά», ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής μίλησε και γενικότερα γι' αυτή την προσπάθεια να γίνει γνωστή η Γενική Γυμναστική στη χώρα μας: «Σκοπός μας είναι αυτό το φεστιβάλ να γίνεται και αλλού στην Ελλάδα. Εμάς αυτό που μας δίνει δύναμη για να πραγματοποιούμε αυτό το φεστιβάλ είναι οι ίδιοι οι αθλούμενοι, που μόλις τελειώνουν οι "αγώνες" αμέσως μας ρωτάνε αν θα ξαναγίνουν. Ετσι προγραμματίζουμε το επόμενο. Μέσα λοιπόν από αυτή τη διοργάνωση γινόμαστε και πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό».


Π. Α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ