Σάββατο 8 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Πολύμορφες εκθέσεις
Εργο του Αγγελου Παναγιωτίδη
Εργο του Αγγελου Παναγιωτίδη
  • Στην εικαστική «Λέσχη» (Μυκάλης 26, Κεραμεικός), φιλοξενείται (έως 19/4) έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας του Δημήτρη Κλη με τίτλο «κληκ!».
  • «Ταξιδεύοντας» τιτλοφορείται η έκθεση έργων του Χέρμαν Μπλάουτ (έως 29/4) στην γκαλερί «έκφραση - γιάννα γραμματοπούλου» (Βαλαωρίτου 9α). Πρόκειται για πρόσφατα έργα που φιλοτεχνήθηκαν στη διάρκεια ταξιδιών του καλλιτέχνη σε διάφορες χώρες.
  • Συνεχίζεται στην «Αμυμώνη» (Τοσίτσα 16, Ιωάννινα), η έκθεση γλυπτικής του Αγγελου Παναγιωτίδη.
  • Μια διπλή εικαστική έκθεση φιλοξενείται στην γκαλερί «Αστρολάβος - Δεξαμενή» (Ξανθίππου 11). Πρόκειται για έκθεση των: Παναγιώτη Αλεξίου (κάτω χώρος) και Χριστίνας Παπαγεωργίου (μεσαίος χώρος). Οι πίνακες του Π. Αλεξίου «μιλούν» για τη χαρά της ζωής και της δημιουργίας. Η Χρ. Παπαγεωργίου παρουσιάζει ένα έργο εγκατάσταση.
  • Συνεχίζεται στην «γκαλερί της Ερσης» (Κλεομένους 4), η έκθεση του Στάθη Κουκόπουλου. Πρόκειται για τη δεύτερη ατομική του έκθεση, για την οποία ο Δημήτρης Παυλόπουλος γράφει: «ο Κουκόπουλος γνωρίζει να χειρίζεται τα υλικά και τα μέσα της τέχνης του. Ξέρει, με την προσήλωσή του στην ακρίβεια της απεικόνισης, να επικεντρώνεται στο ουσιώδες, στο αληθινό, κάτι που δεν το θεωρούμε αυτονόητο...».
  • Ο νέος ζωγράφος Τάσος Κωνσταντινόπουλος εκθέτει (έως 30/4) την πρόσφατη δουλιά του (ζωγραφική και γλυπτική) στο καφέ «Αψέντι», (Αμύντα 4, πλατεία Προσκόπων).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ