Κυριακή 30 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΓΥΝΑΙΚΑ
Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Η μαύρη σκύλα και οι καρακερατάδες!

Η «άλλη διάσταση», εκμεταλλευόμενη μια σκοτεινή πρόσβαση στο λογισμικό της «Ericsson», που ήταν τοποθετημένο στο κεντρικό της «Vodafone», υπέκλεψε τις συνομιλίες που είχε η Κοντολίζα Ράις από την Αμερική, αλλά και κατά την πτήση της προς την Αθήνα, με τους εδώ ανθρώπους της. Πριν σας αποκαλύψω το περιεχόμενο των συνομιλιών, οφείλω να σας γνωρίσω το χαρακτήρα αυτής της κυρίας. Μια γνωριμία χρήσιμη, για να ξέρουμε με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε.

Η κ. Ράις είναι αυτό που λέμε σκύλα! Μη σας ξεγελάνε τα χαμόγελα με την κ. Μπακογιάννη. Και οι δυο τα δόντια τους δείχνουν! Τις μασέλες τους, για την ακρίβεια. Είναι σκύλα, σας λέω! Ιδιαίτερα όταν μιλάει στους υποτακτικούς της. Σηκώνει το τηλέφωνο και διατάζει: ανάφερε! Εκείνος, ο υποτακτικός, λέει όνομα και ειδικότητα. «Καρακερατάς», για παράδειγμα, «δημοσιογράφος. Τα σέβη μου». «Ακου, ρε, Καρακερατά», μπαίνει στο ψητό η σκύλα, «θα βγεις και θα πεις "ζήτω ο πόλεμος"»! «Μα», αμύνεται ο Καρακερατάς υποτακτικός. «Σκάσε», φωνάζει η σκύλα.

Και σκάει ο Καρακερατάς, ο υποτακτικός! Ο κάθε Καρακερατάς! Ο κάθε υποτακτικός. Και γεμίζει η Ελλάδα Καρακερατάδες. Και υποτακτικούς. Ενώ το 90% του λαού φωνάζει «κάτω ο πόλεμος», βγαίνουν οι Καρακερατάδες, να μας πείσουν για το αντίθετο! Ο ένας μιλάει για «συμβατικές υποχρεώσεις», ο άλλος για το «αντιδημοκρατικό καθεστώς του Ιράν», ο τρίτος για τα «ανταλλάγματα» που θα πάρει η χώρα μας από τις «παραχωρήσεις» και τις «διευκολύνσεις» που θα προσφέρει!

Τι λέτε, ρε, Καρακερατάδες! Υπάρχει δικαιολογία στον επιθετικό πόλεμο; Μπορείς να μιλάς για «ανταλλάγματα», όταν ξέρεις πως τα αεροπλάνα που φεύγουν από τη Σούδα λιώνουν κορμιά, καταστρέφουν κόπους και ιδρώτα εκατομμυρίων ανθρώπων; Τι λέτε, ρε, υποτακτικοί! Ρε σπιούνοι! Εχει υπογράψει η χώρα μας «συμβατικές υποχρεώσεις», οι οποίες την αναγκάζουν να συναινεί στην τρέλα και στη σύφιλη του κάθε ξεπουλημένου Αμερικάνου Προέδρου; Εχετε ενημερώσει το λαό γι' αυτήν την προδοσία;

Αλλά ας γυρίσουμε στη σκύλα. Ξέροντας με τι ξεπουλημένα κορμιά έχει να κάνει, με τι γενίτσαρους, συνεχίζει να τους χέζει πατόκορφα! «Ακου, ρε, Καρακερατά, μέχρι να φτάσω στην Αθήνα πρέπει να στρώσεις το χαλί, που πάνω του θα περπατήσω. Το θέλω παχύ, φαρδύ, καθαρό και καλοστρωμένο! Μη δω στο διάβα μου διαδηλώσεις. Πνίξε τους διαδηλωτές στα δακρυγόνα. Αν χρειαστεί, βάρα και στο ψαχνό. Ολοι πρέπει να καταλάβουν πως έρχεται η σκύλα».

Και τρέχουν οι κάθε λογής και ειδικότητας Καρακερατάδες και κάνουν την Αθήνα Γκουαντάναμο! Αλλοι βγαίνουν στις τηλεοράσεις, άλλοι στα ραδιόφωνα, άλλοι στις εφημερίδες και άλλοι σε πιο επίκαιρα - και κυβερνητικά - πόστα και βαράνε. Βαράνε για να κρατήσουν τη σκύλα μακριά από την οργή. Και επειδή είναι χέστηδες και υποτακτικοί, γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως. Περικυκλώνουν την Αθήνα, όπως έκαναν οι Γερμανοί στα γνωστά φασιστικά μπλόκα! Καταλύουν το Σύνταγμα. Αναστέλλουν τα πολιτικά και τα δημοκρατικά δικαιώματα. Κανένας Ελληνας έξω από το σπίτι, όσο θα είναι η σκύλα στην Αθήνα! Απαγορεύεται η κυκλοφορία. Κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Επικρατεί φασισμός!

Και έρχεται η σκύλα, νύχτα όπως τα φαντάσματα! Και μέσα στο σπίτι μας αρχίζει να μας βρίζει! Και εμείς, όχι εμείς, οι Καρακερατάδες, χαμογελάνε σαν χάνοι. Και αποθρασύνεται το μαύρο κοράκι. Και αρχίζει να μοιράζει τα υπάρχοντά μας! Τα δικά μας υπάρχοντα. Αυτό στην Τουρκία, αυτό στο ΝΑΤΟ, αυτό στην ΕΕ, αυτό στον αμερικάνικο στόλο! Αυτό στις πολυεθνικές. Αυτό στη ΒΡ, αυτό στη «Motor Oil», αυτό στη SHELL...

Στάλα φιλότιμο οι Καρακερατάδες! Δε μιλάω για πατριωτισμό, αυτό είναι ευγενέστερο συναίσθημα. Συναίσθημα, που κανένας υποτακτικός δεν μπορεί να νιώσει! Στάλα φιλότιμο, λοιπόν! Την ουρά κάτω από τα σκέλια και στις δεκαπέντε στο ταμείο για το μισθό! Γιατί ο μισθός πέφτει! Κανένας κερατάς, και ιδιαίτερα Καρακερατάς, δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του! Δουλεύει για τη βίλα του, για τη μερσεντές, για τις διακοπές στη Μύκονο, για τα ιδιωτικά κολέγια και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για το «ανώτερο βιοτικό επίπεδο», για το «επίπεδο» που ξεπερνάει τους συμβατικούς μισθούς! Τους μισθούς που παίρνεις δουλεύοντας τίμια!


Του
Νίκου ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αριστα στο μαλάκωμα! (2020-07-18 00:00:00.0)
Ξεκινούν επίσχεση εργασίας από αύριο (2010-12-15 00:00:00.0)
Ο ήλιος θα ανατείλει ... (2008-08-06 00:00:00.0)
Αξιος γιος του λαού μας (2004-09-05 00:00:00.0)
ΖΗΤΩ Η SCOTLAND YARD (2000-07-16 00:00:00.0)
Μετά τις φωτιές τα σκυλιά (1997-07-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ