Παρασκευή 5 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Οσα οραματίζεται είναι ήδη εφιάλτης

Η πολιτική που επιθυμεί να ασκήσει ο Νικ. Κακλαμάνης ήδη υλοποιείται. Μερικά από τα αποτελέσματά της - για τα οποία απέφυγε να μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ - είναι:

  • Η διοίκηση του Δήμου της Αθήνας να πραγματοποιεί κάθε χρόνο το «φόρουμ», όπως το αποκαλεί, για την «απασχόληση και την επιχειρηματικότητα», λειτουργώντας ως μεσάζων για να βρίσκουν οι επιχειρηματίες της πόλης φτηνά εργατικά χέρια!
  • Υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου, τα λεγόμενα δημοτικά γκαράζ και το πρόγραμμα ανακύκλωσης να ανατίθενται σε ιδιώτες με σημαντική οικονομική επιβάρυνση των εργαζομένων είτε από τη χρήση τέτοιων έργων είτε μέσω της φορολόγησης που επιβάλλει ο δήμος.
  • Ελεύθεροι χώροι όπως το κτήμα Θων ή ο Ελαιώνας να παραχωρούνται σε μεγαλοκατασκευαστές ή στην ποδοσφαιρική επιχείρηση του Παναθηναϊκού (σ.σ. στελέχη της εταιρίας βρέθηκαν χτες στο ...«πλευρό» του Ν. Κακλαμάνη) για να κατασκευάσει γήπεδο και εμπορικές δραστηριότητες.
  • Τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς αυξήθηκαν κατά 200% την τελευταία τετραετία. Για το σχολικό έτος 2005-2006 περίπου 2.000 αιτήσεις γονέων απορρίφτηκαν. Στο δήμο δεν έχει κατασκευαστεί παιδικός σταθμός εδώ και 15 χρόνια!
  • Οι φόροι καθαριότητας και φωτισμού που επιβάλλονται στους εργαζόμενους τα τελευταία 10 χρόνια έχουν αυξηθεί και κατά 94% για τα σπίτια και 98% για τα καταστήματα.
  • Η διοίκηση του δήμου προσέλαβε 495 δημοτικούς αστυνομικούς. Υπέγραψε μνημόνιο Συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ. για κοινή δράση δημοτικής αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ