Παρασκευή 2 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΥΚΑΚΙ
Απάντηση στις απόπειρες φίμωσης...

Δυναμική απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών έδωσαν χτες το πρωί μέλη της Τομεακής Οργάνωσης 2ου Διαμερίσματος της ΚΝΕ κατά τη διάρκεια εξόρμησης που πραγματοποίησαν έξω από το 33ο Ενιαίο Λύκειο (ΕΛ) στο Κουκάκι. Δυνάμεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν και χτες το πρωί έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, τόσο για να ευχηθούν στους μαθητές για τις εξετάσεις «καλή επιτυχία και ψηλά το κεφάλι» όσο και να τους ενημερώσουν για το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», αλλά, επίσης, για να στείλουν μήνυμα καταδίκης στην αυταρχική συμπεριφορά του διευθυντή του σχολείου, κ. Στέφου.

Ο συγκεκριμένος διευθυντής, όπως σημειώνεται στην καταγγελία - ανακοίνωση της ΤΟ 2ου Διαμερίσματος της ΚΝΕ, επιτέθηκε προχτές φραστικά στο κλιμάκιο της ΚΝΕ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ενώ προπηλάκισε έναν ΚΝίτη επειδή τόλμησε να κολλήσει έξω από το σχολείο αφίσα του Μαθητικού Φεστιβάλ. «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες ενέργειες. Θα μας βρίσκουν συνεχώς και παντού μπροστά τους», σημειώνεται στην καταγγελία.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 29 Νοέμβρη 2005, οι βουλευτές του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και Αντώνης Σκυλλάκος είχαν καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή για τη συμπεριφορά του διευθυντή του 33ου ΕΛ που τότε είχε αποβάλει το 5μελές ενός τμήματος του σχολείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ