Τετάρτη 7 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Δωρεάν θερινή δημιουργική απασχόληση

Ξεκινά σε λίγες μέρες, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα του Δήμου Νίκαιας «Δωρεάν Θερινή Δημιουργική Απασχόληση» για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Το φετινό πρόγραμμα έχει διάρκεια από 26 Ιούνη - 28 Ιούλη και θα πραγματοποιηθεί στο 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας και στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ο Πλάτωνας». Οι δράσεις με τις οποίες θα ασχοληθούν τα παιδιά είναι μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, τένις, ζωγραφική, μουσική, χορός, μουσικοκινητική, θέατρο, βιβλίο κλπ.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκίνησαν από προχτές Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιούνη στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Δημαρχείο Νίκαιας, 3ος όροφος, τηλ. 210.4278.131-133). Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: βεβαιώσεις εργασίας γονέων (προηγούνται τα παιδιά που εργάζονται και οι δύο γονείς), πιστοποιητικό γιατρού (παιδιάτρου και δερματολόγου), λογαριασμός ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή ΔΕΗ.

Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Νίκαιας, «στον αντίποδα της λογικής της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης των Υπηρεσιών για το δημότη, από την πρώτη χρονιά έχει στηρίξει το πρόγραμμα στις δομές του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, του Πνευματικού Κέντρου και του Αθλητικού Οργανισμού, βελτιώνοντάς το κάθε χρόνο σε δράσεις και αισθητική, ώστε τα παιδιά πραγματικά να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους. Στόχος είναι μέσα από το παιχνίδι και την ομαδικότητα τα παιδιά να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν. Να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, να δημιουργήσουν νέες φιλίες και κυρίως να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ