Σάββατο 24 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Παπακίτσου ΑΓΓΕΛΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Παπακίτσου ΑΓΓΕΛΑ
Φωτ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος έμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματός του ως το τέλος της ζωής του, η οικογένεια του Σταύρου Παπαμιχαήλ προσφέρει, μέσω ΚΟ Δάσους Χαϊδαρίου, 200 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο της αγαπημένης συζύγου μου ΑΓΓΕΛΑΣ Παπακίτσου - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ, προσφέρω στη μνήμη της 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Στέφανος Αλεξανδράκης

* * *

Φωτ.

Στις 6 Ιούνη 2006 «έφυγε» ο 78χρονος αγωνιστής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ. Τη δεκαετία του '50 ήρθε από την Κάτω Βροντού Δράμας και εγκαταστάθηκε στο Περιστέρι. Από μικρός μπήκε στη βιοπάλη. Η μόνη διέξοδος για εκείνον ήταν η οικοδομή, όπου ως μαρμαράς έβγαλε τον εργάσιμο βίο του.

Μετά τη χούντα, βοήθησε δραστήρια στο συνδικαλιστικό κίνημα και τους συλλόγους της γειτονιάς. Πιστός φίλος πάντα του ΚΚΕ, τίμησε τα ιδανικά του ως το γέρμα της ζωής του.

Στη μνήμη του η κόρη του Αναστασία πρόσφερε στην ΚΟΒ Περιστερίου 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων - Νεάπολης.

Δήμητρα Αβραμοπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΗ, Μακρονησιώτη από το Ρέθυμνο, ο γιος του προσφέρει στην ΠΕΚΑΜ 200 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Αλλος ένας Μακρονησιώτης, σύντροφος και συνάδελφος μουντζούρης, πλήρης ημερών και αγώνα «έφυγε» από κοντά μας, ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΡΑΣ, υπόδειγμα συνέπειας και σταθερότητας έως την τελευταία πνοή του.

Από τους πρωτεργάτες της μεταχουντικής περιόδου για συνδικάτα ταξικά και Κόμμα ανάλογο με την ιστορία του.

Νίκος Λουλούδης
Νίκος Λουλούδης
Εργαζόταν πολλά χρόνια στου «ΚΟΥΠΑ» και σε διάφορα άλλα μηχανουργεία του Πειραιά και άφησε το καλύτερο όνομα. Γι' αυτό είχε εκλεγεί κατ' επανάληψη στο ΔΣ της Ενωσης Μετάλλου.

Τιμώντας τη μνήμη του, οι σύντροφοι μεταλλεργάτες προσφέρουν στο ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε πιστά και αταλάντευτα, 160 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μετάλλου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

* * *

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΚΑΣ ΝΤΑΚΗ από το Πέπλο Εβρου, προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟ Αμαλιάδας του ΚΚΕ.

Α.Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ