Παρασκευή 30 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
6ο ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις

Από τις περσινές εκδηλώσεις στο πάρκο ΦΙΞ
Από τις περσινές εκδηλώσεις στο πάρκο ΦΙΞ
Ξεκινούν σήμερα το απόγευμα οι τριήμερες εκδηλώσεις του ΚΚΕ για Ελληνες και μετανάστες εργάτες στο πάρκο ΦΙΞ (Πατησίων 307). Εκδηλώσεις, που για έκτη χρονιά φέτος, μέσα από συζητήσεις και ομιλίες, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις πολιτιστικές παραδόσεις του κάθε λαού, σαν στόχο τους έχουν να συσπειρώσουν τους ντόπιους και ξένους εργάτες σε ένα πολυμέτωπο αγώνα.

Ο χώρος έχει ήδη διαμορφωθεί από τα ίδια τα μέλη του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και από μετανάστες. Τα περίπτερα και οι εξέδρες είναι πια έτοιμα να υποδεχτούν τους περίπου 35 συλλόγους και κοινότητες μεταναστών, αλλά και τους υπόλοιπους μαζικούς φορείς που θα πάρουν μέρος στο τριήμερο.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παιδεία, ενώ στις 9 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικό συγκρότημα από το Κουρδιστάν, δημοτικά αλβανικά και ελληνικά τραγούδια κ.ά. Στον παιδότοπο, που θα λειτουργεί και τις τρεις μέρες στο χώρο, θα υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα ειδικά για παιδιά. Θα λειτουργούν επίσης δυο εστιατόρια, ενώ σε ορισμένα περίπτερα μεταναστευτικών κοινοτήτων θα προσφέρονται παραδοσιακά εδέσματα της κάθε χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ