Τετάρτη 5 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»,
Παρέμβαση για τους απολυμένους της ΣΟΦΤΕΞ

Νέα παρέμβαση για την πρόσληψη ανέργων, που απολύθηκαν από τη ΣΟΦΤΕΞ και είναι δημότες Αθήνας, πραγματοποίησε στο προχτεσινό δημοτικό συμβούλιο η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», με θέμα που κατέθεσε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Χαλβατζής. Το θέμα είχε ξαναθέσει η «Συμπαράταξη» πριν από ένα μήνα και είχε ζητήσει να εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη.

«Σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο», σημείωσε ο Σπ. Χαλβατζής, «θέσαμε ένα θέμα που αφορούσε ανέργους, απολυμένους από το εργοστάσιο της ΣΟΦΤΕΞ και για τη δυνατότητα να προσληφθούν οι δημότες Αθήνας, από το Δήμο. Σημειώσαμε, τότε, ότι και όμοροι δήμοι, όπως του Αιγάλεω και του Περιστερίου, είχαν δεσμευτεί ότι θα προχωρούσαν σε ανάλογες προσλήψεις ανέργων δημοτών τους, απολυμένων από τη ΣΟΦΤΕΞ. Τότε υπήρξε μια γενική συμφωνία. Διότι πρόκειται για εργάτες απολυμένους, οι οποίοι χρειάζονται ένσημα δύο χρόνων για να συνταξιοδοτηθούν. Θέλουμε να ρωτήσουμε, αν έχουμε κάποιο πρακτικό βήμα, σε αυτή την υπόθεση».

Η διοίκηση, μέσω του δημάρχου, είπε ότι «έχουν δοθεί οδηγίες για θετικές δράσεις», όσον αφορά την ικανοποίηση των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ