Παρασκευή 7 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ;

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ: «Την κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου ζητά το Ιδρυμα (σ.σ. ΙΟΒΕ). Η πλήρης αυτοδιοίκηση των πανεπιστημίων θα οδηγήσει στη ριζική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας τους» (το ρεπορτάζ με την αξίωση των βιομηχάνων στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ: «"Γλυκιά ζωή" μέσα στα πλούτη και στην πολυτέλεια έκανε χάρις στο θράσος ένας 53χρονος (...) Διαπιστώθηκε ότι υπέβαλλε στην Εφορία πλαστές φορολογικές δηλώσεις που τον εμφάνιζαν ως μεγαλοεισοδηματία. Ετσι χάρις στα παραπάνω μπορούσε να εκδίδει μεγάλα καταναλωτικά δάνεια, να πείθει τις τράπεζες να χρηματοδοτούν αγορές πολυτελών αυτοκινήτων, αλλά και να χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες (...) Με αυτήν τη μέθοδο είχε αποκτήσει μια πολυτελή μηχανή, μια τρίκυκλη "γουρούνα" καθώς και τρία πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού» (το ρεπορτάζ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ: «Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ κ. Ελευθέρογλου παρείχε επικοινωνιακές συμβουλές προς τους υποψήφιους δημάρχους και νομάρχες (...) Προέτρεψε τους υποψήφιους να φροντίσουν κάθε δελτίο Τύπου να περιέχει είδηση και παράλληλα να χρησιμοποιούν το δέλεαρ της αποκλειστικότητας δίνοντας σε κάθε δημοσιογράφο ξεχωριστά μια αποκλειστική είδηση κατά καιρούς» (το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: «Ο Νικήτας Κακλαμάνης "τρέχει" ήδη την προεκλογική εκστρατεία του. Προσηνής, γελαστός, με τα ωραία πουκάμισά του, πάει παντού, σφίγγει χέρια και λέει καλά λόγια (...) Μιλάει για κατεδαφίσεις πολυκατοικιών, φαντασιώνεται την Αθήνα χωρίς διαδηλώσεις και "κλέβει" ιδέες από τον Τζουλιάνι της Νέας Υόρκης υποσχόμενος ασφάλεια στην πολυπληθή Γκράβα (...) Το βέβαιο είναι πως στις δημόσιες σχέσεις είναι αξεπέραστος» (ο Αντώνης Καρακούσης στα «ΝΕΑ»).

ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΒΟΛΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»: «"Η Αριστερά δικαιούται να της δοθεί μια ευκαιρία, όχι με καταγγελίες ή αντί, να αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα απ' όλους" υπογράμμισε ο κ. Πανούσης» (η δήλωση στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ