Παρασκευή 7 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Αλλες εκδηλώσεις σήμερα

Δεκάδες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» γίνονται σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους.

Σήμερα Παρασκευή πραγματοποιούνται:

  • Στο Συρμό, 8 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Οικοδόμων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».
  • Στο Νέο Κόσμο, στα 22 στρέμματα, 7:30 μ.μ., με θέμα «Ελεύθεροι χώροι - αξιοποίηση με βάση τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες». Θα μιλήσουν ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα» και η Ιουλία Καλαμπαλίκη, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τη ΝΑΣ.
  • Στον Ταύρο, πλατεία Αγίας Σοφίας, 8 μ.μ., με θέμα «Ζήσε ανυπότακτα και αγωνιστικά - όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Ηλέκτρα Μπενάτου, μέλος του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ.
  • Στην πλατεία Καισαριανής, 7:30 μ.μ., με θέμα «Δούλοι των πολυεθνικών δε θα γίνουμε - παλεύουμε για τα δικαιώματά μας στη μόρφωση και τη δουλιά». Θα μιλήσει ο Νίκος Σφαντός, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στους Αμπελόκηπους, σταθμός Μετρό Πανόρμου, 8 μ.μ., με θέμα «Πολιτισμός - αθλητισμός - ελεύθερος χρόνος». Θα μιλήσει η Τατιάνα Βουρδουμπά, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα».
  • Στην πλατεία Κυψέλης, 8:30 μ.μ., με θέμα «Η μόρφωση δεν είναι εμπόρευμα είναι δικαίωμα». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα».
  • Στο Μαρούσι, πλατεία Γαρδένιας (δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ), διήμερο προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, με θέμα «Αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα». Θα χαιρετίσει ο Μπάμπης Ζιώγας, υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι με τη «Δημοτική Ενότητα», και θα μιλήσουν πολλοί μπριγαδίστες στο νησί της Επανάστασης. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7.30 μ.μ. Ακόμα, στην αίθουσα της Επιτροπής Ειρήνης θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και θα γίνουν προβολές ταινιών από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Στη «Siemens», στις 7 το πρωί.
  • Στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Αποκατάστασης Τυφλών», στην Καλλιθέα, στις 7 το απόγευμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ