Παρασκευή 14 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πανηγυρισμοί για τα κέρδη της πλουτοκρατίας

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, για τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έδωσε χτες στη δημοσιότητα το παρακάτω σχόλιο:

«Η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο "να πανηγυρίζει". H πολιτική της είναι πράγματι επιτυχής, αφού βασικό κριτήριο για την πορεία της οικονομίας αποτελεί ο δείκτης των κερδών της πλουτοκρατίας. Αυτός, όπως και επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, πηγαίνει και τώρα όντως πολύ καλά!

Βεβαίως, από την άλλη, οι εργαζόμενοι που έλαβαν αύξηση 77 λεπτών την ημέρα υπό τα χειροκροτήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι άνεργες και οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, τα μικρομεσαία λαϊκά στρώματα που διαπιστώνουν πως το εισόδημά τους μειώνεται δραματικά, δικαίως πρέπει να οργίζονται με τις διαπιστώσεις της κυβέρνησης, τις νέες απαιτήσεις των βιομηχάνων και την αντιλαϊκή αντιπολίτευση που ασκεί το ΠΑΣΟΚ.

Δεν αρκεί η αγανάκτηση. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο όταν οι λαϊκές δυνάμεις βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα και χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους για τα δικαιώματά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ