Πέμπτη 20 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καλοκαιρινές μουσικές περιπλανήσεις
Βασ. Παπακωνσταντίνου
Βασ. Παπακωνσταντίνου
  • Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια στη συναυλία που θα δώσει (26/7, 9.30μμ) στην Εδεσσα.
  • Στις 29/7 στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου συναντιούνται οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας, με μελωδίες ποτισμένες με «Αγία Νοσταλγία» και ταξίδια «Από την Ανδρομέδα ως τη Γη», μια «Πριγγιπέσσα» και «Πότες της στρογγυλής τραπέζης». Στις 30/7 το ταξίδι συνεχίζεται προς την Ηπειρο με τους: Mode Plagal, Walter testa και Μάρθα Φριτζήλα, ενώ ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο «προσκυνητής» του θα συναντήσουν τη «Μυροβόλο» του Αργύρη Μπακιρτζή, αλλά και τον Νίκο Ζιώγαλα.
  • Στο θέατρο Σίβηρης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας, στις 29/7 (9.30μμ) εμφανίζεται η Αλκηστις Πρωτοψάλτη.
  • Δύο νεανικές παρουσίες στο παραδοσιακό μας τραγούδι, η Αρετή Κετιμέ και ο Παναγιώτης Λάλεζας, εμφανίζονται (21/7, 10μμ) στο Δημοτικό Σχολείο των Λιμνών Αργολίδας.
  • Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Θέατρο του Αττικού Αλσους. Στις 21/7 (9μ.μ.) φιλοξενείται η Πανελλήνια Ενωση Παραδοσιακής Μουσικής με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Στις 22/7 παρουσιάζεται το ροκ συγκρότημα «IMPULSE» και στις 23/7 ο Μιχάλης Βιολάρης και η Ανδριάνα Κόλλια, με τραγούδια του νέου κύματος. Είσοδος ελεύθερη.
  • Ο Πέτρος Γαϊτάνος, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Ανθεί και φέρει κι άλλο», αφιερώνει σειρά συναυλιών στη σπουδαία μουσική παράδοση του Πόντου. Στις 22/7 (9.30μμ) εμφανίζεται στην παραλία Αγίας Τριάδας στο Δήμο Θερμαϊκού (Θεσσαλονίκη), με τον δεξιοτέχνη της ποντιακής λύρας Μιχάλη Καλιοντζίδη. Συμμετέχει η Σοφία Παπάζογλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ