Πέμπτη 20 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Δίνουν «γην και ύδωρ» στο κεφάλαιο

Με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας Σουφλιά, ο Σπύρος Χαλβατζής, επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Η ψήφιση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ της τροπολογίας Σουφλιά για τον Ελαιώνα σηματοδοτεί την πλήρη παράδοση ενός σημαντικού πνεύμονα του Λεκανοπεδίου στο εμπόριο και την ιδιωτική εκμετάλλευση.

Η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε την κυβέρνηση της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη διοίκηση του Δήμου της Αθήνας, γιατί χαρίζουν το χώρο του Ελαιώνα στο μεγάλο κεφάλαιο. Ολοι αυτοί δεν καίγονται για τον αθλητισμό, ούτε βέβαια για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εργαζομένων της περιοχής για αθλητισμό. Αυτό που προωθείται είναι μόνο μια εμπορική χρήση για ακόμα περισσότερα κέρδη μιας από τις ανώνυμες εταιρίες που καμιά σχέση δεν έχει με τις ανάγκες για λαϊκό αθλητισμό.

Η "Συμπαράταξη" καλεί το λαό της Αθήνας να αγωνιστεί και να διεκδικήσει χώρους ελεύθερους, χώρους πρασίνου, χώρους για την άθληση των παιδιών μας. Να γυρίσει την πλάτη στους συνδυασμούς των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που με την πολιτική τους δίνουν στην κυριολεξία γην και ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο για ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ