Σάββατο 29 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Δοκιμάζει παίκτες

Κι άλλες ενισχύσεις καταφθάνουν στη Γαλλία, όπου βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για σειρά φιλικών. Στην Ντιζόν αναμένεται να μεταβεί ο Ζαν Πολ Αμπαλό, αρχηγός της Εθνικής του Τόγκο, που πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας (αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα). Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, με ύψος 1,77 μ., έχει παίξει πολλά χρόνια στη Γαλλία. Συγκεκριμένα, από το 1993 μέχρι και το 1995 στη Σατορού και από εκεί και πέρα για μία δεκαετία στην Αμιάν, στην οποία συμπλήρωσε 273 συμμετοχές. Ο Αμπαλό τελείωσε τη χρονιά στον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο είχε τρεις συμμετοχές.

Στο μεταξύ πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Ισπανός Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος παίζει στην αριστερή πλευρά και δοκιμάζεται από τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου και θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας μέχρι αύριο.

Καθοριστική για το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, αφού σε αυτή αναμένεται να υπερψηφιστεί το σχέδιο σωτηρίας του συλλόγου. Ηδη έχει συνταχθεί μνημόνιο, που αναμένεται να υπογραφεί και από την πλευρά του Γιάννη Γούμενου και το οποίο προβλέπει πως απομακρύνεται οριστικά από τα κοινά του ΠΑΟΚ, ενώ θα υπάρξει συμμετοχή σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σε ποσό έξι εκατομμυρίων ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ