Σάββατο 29 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι λέει ο ΕΔΟΕΑΠ;

Ολοι γνωρίζουν το συνεχώς διευρυνόμενο αλισβερίσι που γίνεται με προσωπικά δεδομένα. Διάφορες εταιρείες, που εμπορεύονται - με το αζημίωτο - αυτά τα στοιχεία, ξεφυτρώνουν σαν ...μανιτάρια.

Σημειώνουμε τα παραπάνω, επειδή συνάδελφος κατάγγειλε στη στήλη τα παρακάτω: Την περασμένη Δευτέρα, δέχτηκε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του τηλεφώνημα από κάποια κυρία, η οποία - αφού συστήθηκε - είπε πως τηλεφωνεί εκ μέρους της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ (σ.σ. επικουρικό ταμείο δημοσιογράφων) και του ζήτησε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Στην εύλογη απορία του, «πού βρήκατε τον αριθμό του σταθερού μου τηλεφώνου», απάντησε πως της το έδωσαν από τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. «Είστε σίγουρη;» επέμενε ο συνάδελφος. Εξίσου σίγουρη και η απάντηση: «Ναι».

Κατόπιν αυτού, ο συνάδελφος ζήτησε το όνομα της εταιρείας στην οποία δουλεύει η κυρία. Η τελευταία ξαφνιάστηκε και τον παρακάλεσε να περιμένει μισό λεπτό. Τελικά, μετά από περίπου 5 λεπτά «διάλειμμα» (τόσο κράτησαν οι διαβουλεύσεις με τους προϊσταμένους της), του είπε πως τηλεφωνεί από την εταιρία «ΑΞΙΟΝ ΠΛΑΝ».

Μια λεπτομέρεια και ορισμένα εύλογα ερωτήματα προς αρμοδίους.

Η λεπτομέρεια. Στο μενού «αναγνώριση κλήσης» αντί για τον αριθμό του τηλεφώνου της «ΑΞΙΟΝ ΠΛΑΝ», υπήρχε μόνον η ένδειξη «ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ».

Τα ερωτήματα: Τι λέει για όλ' αυτά η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ; Τι έχει αναλάβει να κάνει η «ΑΞΙΟΝ ΠΛΑΝ»;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ