Σάββατο 5 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
Επιλογές
Θεατρικές βραδιές
«Θεσμοφοριάζουσες»από το Εθνικό Θέατρο
«Θεσμοφοριάζουσες»από το Εθνικό Θέατρο
  • Το έργο του Ζορζ Φεϊντό «Ράφτης κυριών», από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, θα παρουσιαστεί, αύριο, στη Νέα Μάκρη. Η σκηνοθεσία είναι της Νανάς Νικολάου. Παίζουν: Τάσος Χαλκιάς, Παύλος Ορκόπουλος, Αριέτα Μουτούση κ.ά.
  • Τις «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη παρουσιάζει, αύριο, στο Αργος στο Αρχαίο Θέατρο, το Εθνικό σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Η μουσική είναι του Σταμάτη Κραουνάκη. Παίζουν: Γιώργος Αρμένης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Περικλής Καρακωσταντόγλου, Θεμιστοκλής Πάνου κ.ά.
  • Το έργο του Λόρκα «Ο έρωτας του Δον Περλιμπλίν και της Μπελίσα» παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, την Τρίτη, στη Λευκάδα. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη. Παίζουν: Αρης Λεμπεσόπουλος, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Καίτη Ροβήρου, Δανάη Τζήμα κ.ά.
  • Λόγω μεγάλης προσέλευσης στη χτεσινή παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον ομώνυμο ρόλο, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, θα δοθεί εκτάκτως παράσταση και αύριο στον ίδιο χώρο.
  • Εικόνες ζωής αποτυπωμένες πάνω σε αρχαία μνήματα, δέκα ποιητικά ταφικά επιγράμματα ενέπνευσαν την Σοφία Σπυράτου να χορογραφήσει και να σκηνοθετήσει την τελευταία της δουλιά «Εν' τω μηνί Αθύρ» (ο μήνας του έρωτα και του θανάτου), που παρουσιάζεται, στο Ηράκλειο Κρήτης, σε μουσική Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ