Σάββατο 5 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Απάντηση στην ισραηλίτικη κοινότητα

Απάντηση στη γνωστή ανακοίνωση της Ισραηλίτικης Κοινότητας Θεσσαλονίκης, που έκανε λόγο για βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος από αντιπολεμικούς διαδηλωτές, έδωσε χτες και η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης. Οπως τονίζει, «η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης σέβεται όλα τα μνημεία της πόλης της Θεσσαλονίκης και το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της πόλης.

Αυτό που δε σεβόμαστε όμως είναι η σιωπή της Ισραηλίτικης Κοινότητας Θεσσαλονίκης ενάντια στα εγκλήματα πολέμου, της βαρβαρότητας, των σφαγών και το κάψιμο των παιδιών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου από τις βόμβες του ισραηλινού κράτους».

Ακόμη, με την ανακοίνωσή της η Παλαιστινιακή Παροικία ζητά από την ισραηλίτικη Κοινότητα Θεσσαλονίκης να ενώσει τη φωνή της στην καταδίκη των εγκλημάτων που διαπράττονται σε βάρος του Παλαιστινιακού και Λιβανέζικου λαού, να καταδικάσει τις σφαγές των παιδιών της Κάνα, της Σάμπρα και Σατίλα, να καταδικάσει αυτούς που γκρεμίζουν νοσοκομεία και σχολεία και καταστρέφουν τον Πολιτισμό μιας άλλης χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ