Τετάρτη 9 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Με καρδιά για την πρόκριση

Αιχμή του δόρατος σήμερα στο Εδιμβούργο ο Λυμπερόπουλος

Eurokinissi

Αιχμή του δόρατος σήμερα στο Εδιμβούργο ο Λυμπερόπουλος
Αποφασισμένοι να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους, από τον πρώτο κιόλας αγώνα κόντρα στη Χαρτς, είναι στην ΑΕΚ. «Για το πρεστίζ και τους φιλάθλους μας», το μήνυμα του Σέρα Φερέρ, ενόψει του σημερινού αγώνα με τους Σκοτσέζους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (21.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ-1).

Τσεκάρει το εισιτήριο

Με ανεβασμένη την ψυχολογία έφτασαν στο Εδιμβούργο της Σκοτίας οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ διάλεξε χτες το μεσημέρι τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξίδευαν στη Σκοτία. Αυτοί ήταν οι εξής: Σορεντίνο, Χιώτης, Κυριακίδης, Λυμπερόπουλος, Τσιρίλο, Ιβιτς, Λαγός, Παουτάσο, Δέλλας, Λάκης, Εμερσον, Ζούλιο Σέζαρ, Τζιωρτζιόπουλος, Μαντούκα, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Τόζερ, Γεωργέας, Καπετάνος, Πλιάτσικας. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε πίσω δέκα παίκτες, οι οποίοι είναι οι Φυσέκης, Αραμπατζής, Αλεξόπουλος (τραυματίας), Κονέ, Μπούρμπος, Κομβολίδης, Καμπάνταης, Κουτρουμάνος, Σαπάνης και Χετεμάι. Οι Καμπάνταης και Κονέ κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Φερέρ, ενώ για τον Χετεμάι ο τεχνικός της ΑΕΚ έκρινε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια. Οι 11 παίκτες που έχει δείξει να επιλέγει ο τεχνικός της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Σκοτία είναι οι: Σορεντίνο, Παουτάσο (δεξί μπακ), Γεωργέας (αριστερό μπακ), Δέλλας και Τσιρίλο (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Εμερσον, ΙΒιτς (στον άξονα), Λαγός (δεξί χαφ), Σέζαρ (αριστερό χαφ), Καπετάνος και Λυμπερόπουλος (επιθετικό δίδυμο), σε σύστημα 4-4-2.

Στη χτεσινή προπόνηση, ο Σέρα Φερέρ συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους μίλησε για περίπου δέκα λεπτά. «Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και σκληρά. Το σημαντικό τώρα είναι να βγάλουμε αυτή τη δουλιά στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι», επισήμανε στους παίκτες του ο Ισπανός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ