Σάββατο 12 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές διαδρομές

«Μ' αγιόκλημα και γιασεμιά» τιτλοφορείται η φετινή, πρώτη, συνεργασία του Λουκιανού Κηλαηδόνη με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής (ΚΟΕΜ). Τραγούδια του συνθέτη από την 36χρονη πορεία του παρουσιάζονται αύριο (9.30 μ.μ.), στο Λόφο της Σάνης, στη Χαλκιδική από τον ίδιο και τους Δώρο Δημοσθένους, Ηρώ Σαϊά και την ΚΟΕΜ.

  • Συνεχίζοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία ο Γιάννης Λεμπέσης, συνοδευόμενος από την ορχήστρα του «Λαϊκή Στράτα» εμφανίζεται σήμερα στην Ποτιδάνεια Φωκίδας και αύριο στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.
  • Με συναυλία του Λαρισαίου τραγουδοποιού Θανάση Παπακωνσταντίνου, αύριο συνεχίζεται το πρώτο Φεστιβάλ Αμοργού. Στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου, στις 18/8 θα εμφανιστούν ο Γιώργος Ανδρέου και ο Χρήστος Θηβαίος, ενώ στις 27/8 θα δώσουν συναυλία οι «Χαΐνηδες». Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην παραλία και στο λιμάνι της Αιγιάλης, ενώ διοργανώνονται και παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς εισιτήριο σε χωριά όπως τα Θολάρια, η Λαγκάδα κ.ά.
  • Στο Θέατρο του Αττικού Αλσους (Γαλάτσι) πραγματοποιείται αύριο, στις 9 μ.μ., ρεσιτάλ πιάνου από τον Mark Damisch. Τραγουδούν Κ. και Α. Damisch. Είσοδος ελεύθερη.
  • Παραδοσιακά τραγούδια από τον Παναγιώτη Λάλεζα και την Αρετή Κετιμέ, αύριο στις 9 μ.μ., στην Τούμπα του Κιλκίς (προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου). Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ