Κυριακή 27 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη μάχη της προετοιμασίας

Στη μάχη των εργασιών για την προετοιμασία του 32ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχουν πέσει όλες οι δυνάμεις των Οργανώσεων Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις του θα διεξαχθούν στις 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Τα υλικά της προπαγάνδας είναι σχεδόν έτοιμα. Η διακίνηση του εισιτηρίου είναι σε εξέλιξη εδώ και δύο μήνες περίπου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τυπώνεται, οι αφίσες, τα πανό και τα φέιγ βολάν παίρνουν τη θέση τους στους δρόμους, στις γειτονιές και στα κτίρια της πόλης στέλνοντας παντού το μήνυμα του κεντρικού συνθήματος του 32ου Φεστιβάλ.

Σε λιγότερο από ένα μήνα οι πύλες του 32ου Φεστιβάλ θα ανοίξουν για τη νεολαία της Θεσσαλονίκης. Για τους νέους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους σπουδαστές, τους μαθητές, που σε όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν τη δική τους μάχη για τη δουλιά, τη μόρφωση, την ειρήνη. Οι θεματικές του 32ου Φεστιβάλ είναι εμπνευσμένες από τα μέτωπα πάλης της δράσης της Οργάνωσης.

Το αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο κι η διεθνιστική αλληλεγγύη, οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, οι εξελίξεις στην Παιδεία, οι εργασιακές σχέσεις κι η ανεργία, μαζί με τα 60χρονα του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας θα κυριαρχήσουν μέσα από πολιτικές - πολιτιστικές δραστηριότητες. Το πολιτικό και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε η επικοινωνία της ΚΝΕ με όλες τις νεανικές ηλικίες να είναι ουσιαστική σε όλα τα επίπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ