Κυριακή 27 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Ανυπότακτη επιλογή, με το ΚΚΕ για την ανατροπή!

Σε δύο βδομάδες ανοίγουν οι πύλες του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στις αθλητικές εγκαταστάσεις της φοιτητικής εστίας των Ιλισίων, το χώρο όπου φιλοξενείται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Οι τετραήμερες εκδηλώσεις κορύφωσης τους Φεστιβάλ στην Αθήνα, αρχίζουν την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη. Το Σάββατο είναι και η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Φεστιβάλ, όπου στις 21.15 θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα, στις 21.00 θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο των 4ήμερων εκδηλώσεων συμπυκνώνεται στο σύνθημα του Φεστιβάλ: «Ανυπότακτη επιλογή, με το ΚΚΕ για την ανατροπή»!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεκάδες συναυλίες σε 3 μουσικές σκηνές, θεατρικές παραστάσεις σε 2 θεατρικές σκηνές, μουσικά αφιερώματα, χορόδραμα, συζητήσεις (για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, για τις τοπικές εκλογές, το ρόλο των ΜΜΕ κ.ά.), εκθέσεις, προβολή οπτικοακουστικών υλικών και μια σειρά άλλες δραστηριότητες.

Γνωστοί και αγαπητοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη δουλιά τους και θα συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα αφιερώματα, ενώ παράλληλα το Φεστιβάλ παραμένει προσανατολισμένο στην προώθηση και ενθάρρυνση της νεανικής ερασιτεχνικής δημιουργίας, με μαθητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα.


Ιδιαίτερα φέτος, το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και μουσικές από άλλα μέρη του κόσμου, αφού καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την Τουρκία, την Ιταλία, την Ισπανία και από χώρες της Λατινικής Αμερικής θα τραγουδήσουν για τη διεθνιστική αλληλεγγύη.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ