Σάββατο 8 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Επιστροφή στο... μέλλον»

Ο Κωστής ξαναφοράει τα κιτρινόμαυρα ελπίζοντας σε νέα καριέρα

«Γυρίζω από τη νύχτα...». Ο στίχος από το γνωστό τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στον Χρήστο Κωστή, που μετά από μακροχρόνια αγωνιστική απραξία και περιπλάνηση σε διάφορα μέρη και ομάδες, επιστρέφει στη Ν. Φιλαδέλφεια. Υστερα από πολλές περιπέτειες, θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και θα δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις 10 του Ιούλη.

Το γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Παθιακάκης σε δείπνο γνωριμίας που παρέθεσε (και όπου αυτός, κάποιοι άλλος ή άλλοι έκριναν πως δεν έπρεπε να προσκληθεί εκπρόσωπος του «Ριζοσπάστη»). «Εχουμε μιλήσει με τον Κωστή. Νομίζω πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Ο ίδιος αισθάνεται έτοιμος να δουλέψει για να γυρίσει πάλι στα γήπεδα. Ελάτε στη θέση του. Γι' αυτόν το ποδόσφαιρο σταμάτησε στα είκοσι πέντε. Δεν πρόκειται για "ψυχικό". Ο Κωστής ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ. Εάν σε κάποια ομάδα καταφέρει να παίξει πάλι ποδόσφαιρο, αυτή είναι μόνο η ΑΕΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Κωστής τραυματίστηκε πριν περίπου 3 χρόνια στον αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς. Κάταγμα κνήμης και περόνης ήταν η διάγνωση και ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε δύο φορές σ' επέμβαση. Συμφώνησε να παίξει στην Αντερλεχτ, δεν τα κατάφερε και αναζήτησε άλλη ομάδα στην Ευρώπη και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι το νέο ξεκίνημα θα γίνει από κει που σταμάτησε η αγωνιστική του δράση.

Εν τω μεταξύ μόνο οι υπογραφές μένουν για να ολοκληρωθεί από την ΑΕΚ η απόκτηση του Ντέγιαν Ντόντσεφ. Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Σπάρτακ Βάρνα που ο Γιάννης Παθιακάκης είχε παρακολουθήσει στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Βουλγαρίας με τη Λευκορωσία. Οπως όλα δείχνουν, θ' αποκτηθεί ως πιο φτηνός αφού, μετά την απόκτηση Τσάρτα, δεν υπάρχουν τ' απαραίτητα χρήματα για τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σάντος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ