Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πανεπιστημιούπολη!

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο το βράδυ η γιορτή της νεολαίας στα Ιλίσια

Ανάβουν σήμερα τα φώτα της μεγάλης νεανικής γιορτής, τα φώτα του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια. Από σήμερα και για τέσσερις μέρες, στο Φεστιβάλ θα ξεδιπλώνεται ένα πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, που θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στη νέα γενιά που ασφυκτιά στις συμπληγάδες της ημιμάθειας, της ανεργίας, της ημιαπασχόλησης, της εμπορευματοποίησης των τεχνών και του αθλητισμού. Το Φεστιβάλ, με τις εκθέσεις και τα τραγούδια του, με το θέατρο και το χορό, με τα περίπτερα, τις συζητήσεις, με κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα στο χώρο του, καλεί σε «Ανυπόταχτη επιλογή, με το ΚΚΕ για την ανατροπή»!

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 9.15 μ.μ., θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την ίδια μέρα, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

Οι επερχόμενες Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, οι διεθνείς εξελίξεις και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τα διδάγματα από την τιμημένη ιστορία του ΚΚΕ, οι εξελίξεις στο χώρο της παιδείας, τα προβλήματα των νέων εργαζομένων, των νέων καλλιτεχνών, των νέων γυναικών κ.ά. μπαίνουν στο επίκεντρο του προβληματισμού των εκδηλώσεων.

Η Πανεπιστημιούπολη έχει βάλει τα καλά της, τα ραντεβού έχουν κλειστεί, από σήμερα και για τέσσερις μέρες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Φεστιβάλ!





Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ