Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Πράξης» ρεπερτόριο

Ο θίασος «Πράξη» (Μπέττυ Αρβανίτη) θα παρουσιάσει τη χειμερινή περίοδο τα εξής έργα:: Στην Α΄ Σκηνή το «Χορό του θανάτου» του Στρίντμπεργκ, σε μετάφραση Μίνου Βολανάκη, σκηνοθεσία Νίκου Χατζόπουλου, σκηνικά - κοστούμια Γιώργου Ζιάκα. Παίζουν: Μπέττυ Αρβανίτη, Γιάννης Βόγλης, Μάνος Βακούσης (πρεμιέρα στις αρχές του Νοέμβρη). Τα μονόπρακτα «Η τελευταία Μάρθα» του Αλέξη Σταμάτη, με τον Νίκο Χατζόπουλο και «Η Κασσάνδρα και ο λύκος» της Μαργαρίτας Καραπάνου, με την Λυδία Φωτοπούλου, σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου (πρεμιέρα τον Απρίλη, μετά το Πάσχα).

Στη Β΄ Σκηνή: «Η λάμψη των Αλπεων» του Πέτερ Τουρίνι, σε μετάφραση Βασίλη Πουλαντζά, σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου, σκηνικά - κοστούμια Ελλης Παπαγεωργακοπούλου, φωτισμούς Λευτέρη Παυλόπουλου, σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου, με τους ηθοποιούς Κώστα Γαλανάκη, Σοφία Σεϊρλή, Γρηγόρη Γαλάτη (πρεμιέρα στα τέλη του Οκτώβρη).

«DER TOTMACHER» του Ρόμουαλντ Κάρμακαρ, σε μετάφραση Βασίλη Πουλαντζά, σκηνοθεσία Μπέττυς Αρβανίτη, με τους Χρήστο Στέριογλου, Γιάννη Νταλιάνη, Ακη Λυρή (πρεμιέρα το Φλεβάρη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ